Bemutatkozás

Veron vagyok. 2009-ben végeztem az ELTÉ-n olasz nyelv és irodalom, majd kínai szakon. A diplomázás után először egy call centerben helyezkedtem el, olasz nyelvű telefonos technikai segítséget nyújtó munkatársként, majd egy kínai cégnél dolgoztam kínai tolmácsként és asszisztensként. Ezen munkák nem igazán elégítettek ki, a pénzkeresésen kívül és a tapasztalatszerzésen túl, nem sokat tettek hozzá az életemhez.

Időközben született két gyermekem. Az idősebb gyermekem fejlődése során problémák jelentkeztek, ennek kapcsán ismerkedtem meg a különböző mozgásterápiákkal, mint a TSMT, HRG és a szenzomotoros tréning. Időközben rájöttem, hogy a jövőben gyermekek fejlesztésével és tornáztatásával és tanításával szeretnék foglalkozni. Ezen tevékenységek gyakorlásához pedagógusi végzettség is szükséges. Így jelentkeztem 2016-ban három féléves olasztanár szakra, melynek jelenleg hallgatója vagyok.

A blogot a „Modern eszközök a pedagógiában” című tantárgy keretein belül hoztam létre, annak érdekében, hogy a házi feladataimat meg tudjam osztani és talán mások számára is hasznos információval tudjak szolgálni.

Ajánló
Kommentek
  1. Én